About Bulgaria
НАЕМНИ
АРТ-АПАРТАМЕНТИ МИЛЧЕВИ
Добро място за
перфекционисти

Пловдив нощувки, квартири, къщи за гости
ап. 9ап. 9-11ап. 9-11
град Пловдив,
ул."Средец" 46А

тел.: 032 943 524
моб.: 0886 720 483
моб.: 0878 589 719

rent@milchevi.com


  Къща построена и обзаведена с естествени материали
Българска версия
English version
German
Карта на Сайта
 

АРТ-сграда с уникална архитектура
в центъра на град Пловдив, до Новотел Пловдив и панаир Пловдив, на тихо но комуникативно място. Състои се от 4 етажа + партер и сутерен с излаз
към терасовиден (амфитеатрален) двор.
АРТ-къща Милчеви не е хотел
Тихо и уютно с ненатрапчиво гостоприемство.

Цялата сграда е изпълнена с масивна - импрегнирана дървена дограма със стъклопакет – отлична шумо - и топлоизолация. Всички Лукс-апартаменти, жилища и стаи са обзаведени с масивни мебели, врати, паркети, керамични подове и много цветя. В цялата АРТ къща хигиената и поддръжката са перфектни, тъй като се осъществяват и контролират лично от собствениците.

  Апартаменти под наем Милчеви  
 

ТОПЛО през зимата, ХЛАДНО през лятото,
чудно място което ще споменавате цял живот

В строителството на АРТ-сградата (къща) не са ползвани изкуствени (неприродосъобразни) материали като пластмасова или алуминиева дограма, плочи от дървесен отпадък (МDF), газобетон (итонг), гипсокартон (кнауф), стиропор за изолация, гранитогрес, ламиниран паркет, шпакловка и др., което, от своя страна, създава естествено чист и неповторим микроклимат. АРТ стените са боядисани с немска активно дишаща боя (Ceresit), имаща 5000 цикъла на изтриване, което позволява при необходимост, след всеки (дългосрочен наем) наемател да се подменя по един слой. Мебели и електродомакински уреди се възстановяват редовно в чисто нов вид чрез прецизно рециклиране или се подменят с нови. Отоплението е локално парно, като температурата в помещенията се регулира автоматично. Подът също леко се затопля, тъй като водата към радиаторите минава през него. Всички фуги между керамичните плочи са импрегнирани, което не допуска тяхното потъмняване и развитието на различни плесени и гъби. Стълбището в семейна къща Милчеви блести от чистота. Семейните апартаменти в къща Милчеви светят от чистота. Частен дом Милчеви предлага неподправено качество при дългосрочен, кратък наем и нощувки.

 
  Еко Къща Милчеви в Пловдив с апартаменти под наем
 
АРТ къща в Пловдив, дългосрочен, краткосрочен наем /нощувки Пловдив
Апартаменти в къща за взискателни гости, преоритетно за дългосрочен наем
- 20% от всяка цена при сравнимо качество. Текущи промоции

| Нощувки в Пловдив | Жилище - краткосрочно | Под наем в Кършияка | Частни квартири в Пловдив | Нощувки за панаира |
| Лукс апартаменти в Пловдив | Пловдивски панаир | Изгодно настаняване | Изгодни нощувки | Кратък наем в Пловдив |
| Пловдив нощувки | Пловдив под наем | Квартири панаира | Пловдив апартамент | Настаняване лукс | Къщи за гости |
Насочващи връзки !

Copyright © 2008 - 2009 www.MILCHEVI.com. Всички права запазени! | Хостинга за този сайт се осигурява от СуперХостинг.БГ
Условия за ползване на сайта | Политика за конфиденциалност

free hit counters

1. Сградата лежи върху фундаментна плоча на 4.5 м под земята, като бетонните шайби и колони свързани към нея в повечето случаи са вътрешни. В следствие на това през зимата се приема естествената топлина от земята, а през лятото - хлад.

2. Използвани са висококачествени тънкостенни керамични тухли с много под допустимата степен на радиоактивност (всички минерални вещества имат степен радиоактивност!), като петте им въздушни възглавници са зидани успоредно (без отвори навън) и създават естествена петслойна (въздушна) шумо и топлоизолация. Сградата е измазана отвън и отвътре с фина немска хоросанова мазилка (петслойна), като при тази технология стените остават да дишат, поемат изпарения и не задържат влага в себе си повече от необходимото, т.е. изпълняват ролята на редуктор в помещенията.

3. Дограмата е масивна, импрегнирана, не лакирана и оборудвана със стъклопакет – отлична шумо и топлоизолация.

4. Югоизточно разположение на сградата - не напичане от слънце през лятото, а през зимата.

5. Всички жилища са обзаведени с масивни мебели, врати, паркети, керамични подове и много цветя. Дървените повърхностни само са импрегнирани, а не са лакирани с полиуретанови, нитроцелулозни и други запечатващи дървото лакове. Използвно е предимно борово(чамово) дърво. През целия си живот боровото(чамовото) дърво не може да натрупа природната радио активност, която се съдържа в минералните вещества. Неналичието на никакви изкуствени (неприродосъобразни) материали като: пластмасова или алуминиева дограма, плочи от дървесен отпадък(МDF), газобетон (итонг), гипсокартон (кнауф), стиропор "изолация", гранитогрес, ламиниран паркет, шпакловка и др. - плод на комерсиални технологии – създава неповторим микроклимат.

6. Стените са боядисани с немска активно дишаща боя (Ceresit), имаща 5000 цикъла на изтриване, което позволява при всеки нов наемател да се изтрива (измива) по един слой.

7. Мебелите и електродомакинските уреди се възстановяват в първоначалния им вид (чисто нов) чрез рециклиране (реставриране) или се подменят с нови.

8. Отоплението е локално парно, като температурата в помещенията се регулира автоматично. Подът също леко се затопля, тъй като водата към радиаторите минава през него. Всеки апартамент има локален ултразвуков топломер, който отчита енергията в киловати, а не в топлинни единици.

9. Всички фуги между керамичните плочи са импрегнирани, което не допуска тяхното потъмняване и развитието на различни плесени и гъби.

10. Хигиената и поддръжката са перфектни, тъй като се осъществяват от фамилията, чиято собственост е сградата.
                     
Заповядайте в замъка на безгрижието!