About Bulgaria
НАЕМНИ
АРТ-АПАРТАМЕНТИ МИЛЧЕВИ
Отзиви, коментари
и мнения на гостите

Пловдив нощувки, квартири, къщи за гости
ап. 9ап. 9-11ап. 9-11
град Пловдив,
ул."Средец" 46А

тел.: 032 943 524
моб.: 0886 720 483
моб.: 0878 589 719

rent@milchevi.com


  Дългосрочен, краткосрочен наем и нощувки в Пловдив
Българска версия
English version
German
Карта на Сайта
 

В Арт-апартаменти Милчеви ще усетите спокойствие, сигурност и тишина повече от в стандартен хотел. Външни лица не се допускат в сградата освен ако не
са ваши близки. Всяко жилище има видео интерком комуникация с останалите апартаменти в къщата. Всеки апартамент има и самостоятелен външен звънец (все едно сте си в къщи). За вас и вещите Ви се грижи видеонаблюдение и жива охрана. Осигурява се редовно почистване на общите части и жилищата. Има възможност, ако желаете, вие сами да се грижите за хигиената в наетото от вас жилище. Хигиената и поддръжката е перфектна и се контролира лично от фамилията, чиято собственост е сградата. Преференциални цени, услуги и сервиз.

  Закуска по предварителна уговорка от домашни специалитети
 
 
Оптичен интернет и цифрова телевизия с 300 програми; ТЕЦ + Локално парно; Климатик; Перална машина; Сушилник за дрехи; Ютия; Маса за гладене; Кухня с прибори и съдове за хранене; Хладилник; Готварска печка; Кафе машина; Термокана; Микровълнова фурна с грил; Детска кошара; Домашни специалитети. Обществен паркинг, а платен на 150м.

Трябва да отбележим, че след освобождаването на жилище се извършва прецизно почистване на мебели, подови настилки, стени, електро уреди и др. със специални препарати за рециклиране и реновиране, което възтановява жилището в първоначалния му нов вид. Например стените в апартаментите и в къщата са боядисани с немска активнодишаща боя (Ceresit), имаща 5000 цикъла на изтриване, което позволява при необходимост след всеки (дългосрочен наем) наемател един слой да се подменя . Уреди и вещи, които не могат да придобият първоначален вид, се заменят с нови.

Арт - Сграда построена и обзаведена с естествени материали - кликни за преглед.
Дългосрочен, кратък наем или нощувки, всички разходи заплащате на място. Не губите времето си.
Превоз от летище София до Арт-къща Милчеви = 140 лева.

Макар и в централната част на града, сградата се намира на тиха улица без интензивно движение. Можете напълно да релаксирате, обградени от уют, тишина и комфорт в апаратаментите.

Всички жилища са обзаведени с мека мебел, телевизор, видео интерком връзка, секционни шкафове във всекидневните, в спалните - гардероби, легла с нощни шкафове и нощни лампи. Пълно кухненско оборудване: кухненска мебел, готварска печка, хладилник, кафе машина, микровълнова фурна и др.

Големите апартаменти имат обособена трапезария, маса и столове за хранене и обособен писалищен кът с масивно бюро и стол. Всяко жилище разполага със собствена перална машина, сушилник, ютия и сгъваема маса за гладене. Всички прозорци са с ролетни щори, даващи ви по-голяма възможност да регулирате светлината и видимостта в стаите до 100% по ваш избор. Няма да бъдете притеснявани от цигарен мирис, тъй като в АРТ Къща Милчеви не се пуши, а само на определени за това места.

Отоплението в апартаментите и общите части се осигурява от локално парно в къщата, като температурата в стаите се регулира автоматично. За топлите дни разполагате с климатици.

И за да сте напълно комуникативни, имате на разположение безжична Wi-Fi мрежа за постоянен достъп до Интернет във всяка една стая от Арт-апартаменти под наем Милчеви.

 
Взискателни гости се впечатлят от сензационно ниски цени в Арт-къщата
АРТ Къща Милчеви -> чудесно място за перфекционисти и не е хотел
- 20% от всяка цена при сравнимо качество. Текущи промоции

| Нощувки в Пловдив | Жилище - краткосрочно | Под наем в Кършияка | Частни квартири в Пловдив | Нощувки за панаира |
| Апартаменти наем в Пловдив | Пловдивски панаир | Изгодно настаняване | Изгодни нощувки | Кратък наем в Пловдив |
| Пловдив нощувки | Краткосрочен наем | Квартири панаира | Пловдив апартамент | Настаняване лукс | Къщи за гости |
Насочващи връзки !

Copyright © 2008 - 2009 www.MILCHEVI.com. Всички права запазени! | Хостинга за този сайт се осигурява от СуперХостинг.БГ
Условия за ползване на сайта | Политика за конфиденциалност

free hit counters

1. Сградата лежи върху фундаментна плоча на 4.5 м под земята, вследствие на което през зимата приема естествената топлина от земята, а през лятото - хлад.

2. Използвани са висококачествени тънкостенни керамични тухли с много под допустимата степен на радиоактивност (всички минерални вещества имат степен радиоактивност!), като петте им въздушни възглавници са зидани успоредно (без отвори навън) и създават перфектна петслойна (въздушна) естествана звуко- и топлоизолация. Сградата е измазана отвън и отвътре с фина немска  хоросанова мазилка (петслойна), като при тази технология стените остават да дишат, поемат изпарения и не задържат влага в себе си повече от необходимото, т.е. изпълняват ролята на редуктор в помещенията.

3. Дограмата е масивна, импрегнирана и обурудвана със стъклопакет – отлична шумо- и топлоизолация.

4. Югоизточно разположение на сградата.

5. Всички жилища са обзаведени с масивни мебели, врати, паркети, керамични подове и много цветя. Дървените повърхностни само са импрегнирани, а не са лакирани с полиуретанови, нитроцелулозни и други запечатващи дървото лакове. Използвно е предимно борово(чамово) дърво. През целия си живот боровото(чамовото) дърво не може да натрупа природната радио активност, която се съдържа в минералните вещества. Неналичието на никакви изкуствени (неприродосъобразни) материали като: пластмасова или алуминиева дограма, плочи от дървесен отпадък(МDF), газобетон (итонг), гипсокартон (кнауф), стиропор "изолация", гранитогрес, ламиниран паркет, шпакловка и др. - плод на комерсиални технологии – създава неповторим микроклимат.

6. Стените са боядисани с немска активнодишаща боя (Ceresit), имаща 5000 цикъла на изтриване, което позволява при всеки нов наемател да се изтрива по един слой.

7. Мебелите и електродомакинските уреди се възстановяват в първоначалния им вид (чисто нов) чрез рециклиране или се подменят с нови.

8. Отоплението е локално парно, като температурата в помещенията се регулира автоматично. Подът също леко се затопля, тъй като водата към радиаторите минава през него. Всеки апартамент има локален ултразвуков топломер, който отчита енергията в киловати, а не в топлинни единици.

9. Всички фуги между керамичните плочи са импрегнирани, което не допуска тяхното потъмняване и развитието на различни плесени и гъби.

10. Хигиената и поддръжката са перфектни, тъй като се осъществяват от фамилията, чиято собственост е сградата.
                     
Заповядайте в замъка на безгрижието!