About Bulgaria
НАЕМНИ
АРТ-АПАРТАМЕНТИ МИЛЧЕВИ
Най-добрата цена с парно и топла вода!
Пловдив нощувки, квартири, къщи за гости
ап. 9ап. 9-11ап. 9-11
град Пловдив,
ул."Средец" 46А

тел.: 032 943 524
моб.: 0886 720 483
моб.: 0878 589 719

rent@milchevi.com


Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже
най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.

Атанас Буров
ЦЕНИ ЗА ДЪЛГОСРОЧЕН НАЕМ ВЪВ ВСЕКИ
КОНКРЕТЕН АПАРТАМЕНТ


Апартаменти под наем не разпръснати по различни или неугледни кооперации, но в специално обособена и чиста сграда с ограничен достъп.
Апартаментите в Арт-къща Милчеви се предлагат под наем на супер ниски цени спрямо качество, услуги и удобства, но не се наемат по комерсиален начин.
Всякакъв вид под наем в Пловдив - дългосрочен, краткосрочен, нощувки. Семейни апартаменти обособени в уникална къща за взискателни гости.
ЗА ДЪЛГОСРОЧЕН НАЕМ
ЦЕНИТЕ СА ВЪВ ВСЕКИ ОТДЕЛЕН АПАРТАМЕНТ
  Цени на бутикови апартаменти под наем Пловдив център
Българска версия
English version
German
Карта на Сайта
Wi-Fi
Програми
Парно
Климатик
Кухня
Шумоизолация
Тераса
Услуги
Панорама
Обществен
  Апартамент №1 с 1 спалня

Нощувки от 90 лв. до 27 лв.,

спрямо брой нощувки, кратък

наем или дългосрочен наем.

Кликнете в/у Апартамент №1
     
  Апартамент №2 с 2 спални

Нощувки от 100 лв. до 29 лв.,

спрямо брой нощувки, кратък

наем или дългосрочен наем.

Кликнете в/у Апартамент №2
     
  Апартамент №3 с 4 спални

Нощувки от 140 лв. до 42 лв.,

спрямо брой нощувки, кратък

наем или дългосрочен наем.

Кликнете в/у Апартамент №3
     
  Апартамент №4 с 3 спални

Нощувки от 180 лв. до 52 лв.,

спрямо брой нощувки, кратък

наем или дългосрочен наем.

Кликнете в/у Апартамент №4
     
  Апартамент №5 с 1 спалня

Нощувки от 90 лв. до 29 лв.,

спрямо брой нощувки, кратък

наем или дългосрочен наем.

Кликнете в/у Апартамент №5
     
  Апартамент №6 с 2 спални

Нощувки от 100 лв. до 37 лв.,

спрямо брой нощувки, кратък

наем или дългосрочен наем.

Кликнете в/у Апартамент №6
     
  Апартамент 7+8 с 2 спални

Нощувки от 75 лв. до 24 лв.,

спрямо брой нощувки, кратък

наем или дългосрочен наем.

Кликнете в/у Апартамент №7+8
     
  Апартамент №9 с 3+1 легла

Нощувки от 80 лв. до 27 лв.,

спрямо брой нощувки, кратък

наем или дългосрочен наем.

Кликнете в/у Апартамент №9
     
  Амфитеатрален вътрешен двор - градина

Отдава се по споразумение
     
 
Цени за отделните апартаменти и стаи

| Нощувки в Пловдив | Жилище - краткосрочно | Под наем в Кършияка | Частни квартири в Пловдив | Нощувки за панаира |
| Aпартаменти под наем Пловдив | Пловдив настаняване | Квартири Пловдив | Изгодни нощувки | Кратък наем Пловдив |
| Пловдив нощувки | Aпартаменти Пловдив | Квартири до панаира | Пловдив Aпартаменти | Настаняване | Къщи за гости |
Насочващи връзки !

Copyright © 2008 - 2009 www.MILCHEVI.com. Всички права запазени! | Хостинга за този сайт се осигурява от СуперХостинг.БГ
Условия за ползване на сайта | Политика за конфиденциалност

free hit counters

Гарантираме че: Обслужваните жилища в Еко-къща Милчеви се отдават под наем при хотелски начала (принцип) на много по-ниски цени спрямо - предлагащите се качество, услуги и удобства, но не се отдават комерсиално ! Ако по време на престоя си, като гости в хотела /Еко-къщата/ информирате за подобно настаняване в района на Новотел Пловдив или Кършияка със сравними условия на по-изгодна цена, ще Ви приспаднем разликата ! Хотел до Пловдивския Международен панаир, Новотел Пловдив

Уважаеми гости на Пловдив, за да получите най-добро предложение за настаняване в Пловдив, не се притеснявайте да пишете подробно. За целта на пребиваване, за начина по който желаете да и използвате квартира и др. Хотел за гости на града с участие в изложба или фестивал в Международен панаир Пловдив или на друга културна, спортна, бизнес проява в Новотел Пловдив или в Стария град. В района има офиси на шест банки, центрове за красота, Казино Ritz Star, стоянка на таксита, ресторанти, елитни магазини.

Уважаеми клиенти, в сайта е изложена максимум информация за условията които се предлагат и не е укрито нищо. Препоръчваме преди да резервирате жилище, добре да се запознаете с правила и условията за живущите в Еко-сградата и да прецените дали бихте се чувствали комфортно. Модерно и стилно обзаведено студио за краткосрочен наем. Едно тихо място за релакс след натоварен бизнес ден на четвьртия етаж в нова сграда с асансъор. Предлагаме ви спално бельо, хавлии, ютия, дъска за гладене и обзавеждане

Парно отопление и охлаждане с климатик, кухненски бокс, баня с тоалетна и панорамна тераса, LCD телевизор и DVD, кабелен интернет, Възползвате се от най-изгодно предложение за настаняване в Пловдив, описвайки както целта на пребиваването си, така и времето през което няма да обитавате жилището. Какви електродомакински уреди ще ползвате и др. Кратък наем в Пловдив в нови и чисти квартири в центъра от собственик. Изгодно настаняване.

Бихме Ви помогнали да намерите и други апартаменти под наем в Пловдив. Банкови офиси, денонощна аптека, стоянка за таксита, най-големият и живописен пазар за плодове и зеленчуци в града, нощен бар и пет ресторанта. Хотели в Пловдив - България. Луксозни апартаменти и студия за нощувки в сърцето на Пловдив, на Главната, около Панаира и Покрития мост на Новотела. Апартаменти хотели Милчеви Пловдив са идеално място за бизнес престой или ваканции.

Хотели апартаменти Милчеви са луксозно обзаведени, климатизирани, с централно парно отопление и топла вода. Напълно оборудвани кухни с хладилник, микровълнова и обикновена печки, автоматична пералня, съдомиялна машина, а също сешоар, ютия и дъска за гладене, както и много други уреди за гарантиране на максимално удобен престой. В центъра на Пловдив, на комуникативни - най-добрите хотелски апартаменти. Дългосрочен наем, хотелски услуги, жилище на хотелски принцип в центъра на Пловдив.

Луксозните хотелски квартири в Еко-къща за гости Милчеви са на доста по-ниски цени спрямо качеството, услугите и удобствата, които получавате. Ако обаче нямате никакви изисквания, а търсите само ниска цена, за целта може да Ви свържем с подходящи агенции за под наем в Пловдив. Лукс апартаменти в Пловдив, в къща за взискателни гости. Дългосрочен и кратък наем. Луксозни апартаментите под наем, на хотелски принцип и нощувки Пловдив, Кършияка. Частни квартири за кратък и наем в центъра на Пловдив, Кършияка.

Свободни квартири Пловдив, центъра на града, Кършияка, от собственик без посредник. Семейни хотели апартаменти в Пловдив - центъра, кратък наем и нощувки за панаира Малък апартамент, студио, едностаен, стаи под наем в Пловдив квартири, нощувки. Едностайни апартаменти под наем в Пловдив и двустайни апартаменти под наем, стаи. Тристайни апартаменти под наем в Пловдив центъра и многостайни под наем център. Двустайни апартаменти под наем в Пловдив и тристайни апартаменти наем - центъра.

Луксозно студио, стая под наем в Пловдив, квартира, нощувка. Под наем на хотелски принцип в Пловдив центъра. Хотели нощувки в Пловдив в центъра. Апартамент под наем в Пловдив център, стаи, студио, квартири, нощувки. Апартамент под наем Кършияка. Нощувки в Пловдив центъра, квартири, хотели Пловдив цени, апартаменти под наем. Хотели в Пловдив цени, нощувки в Пловдив - квартири, апартаменти наем. Пловдив нощувки в центъра, квартири. Пловдив хотели цени, квартири под наем.